Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με απουσίες και νέα πρόσωπα κόντρα στην Αυστρία η Εθνική

Με απουσίες και νέα πρόσωπα κόντρα στην Αυστρία η Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2013 13:58
Με νέα πρόσωπα αλλά και απουσίες όπως αυτές των Καραγκούνη, Γκέκα και Σαμαρά θα παρουσιαστεί απέναντι στην Αυστρία η Εθνική Ελλάδας στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης στο Σάλτσμπουργκ.

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε γνωστή την 22μελές αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης (21:30, OTE TV) με την Αυστρία στο Σάλτσμπουργκ.

Σε σχέση με το τελευταίο ματς των προκριματικών, απέναντι στη Λιθουανία στο Βίλνιους, τα νέα πρόσωπα είναι οι Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Δημούτσος, Φετφατζίδης, Αθανασιάδης και Σιόβας.

Από την άλλη, εκτός αποστολής έμειναν οι Καραγκούνης, Σαμαράς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Γκέκας και Τζαβέλλας, είτε λόγω προβλημάτων τραυματισμού είτε επειδή δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σηφάκης (Ατρόμητος), Καρνέζης (Γρανάδα).

Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Φυτανίδης (Ατρόμητος), Σπυρόπουλος (ΠΑΟΚ).

Μέσοι: Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Ταχτσίδης (Κατάνια), Κονέ (Μπολόνια), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Νίνης (Πάρμα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Δημούτσος (Ατρόμητος).

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Ολυμπιακός).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.