Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και με τη...βούλα στον ΟΦΗ ο Ζε Εντουάρντο

Και με τη...βούλα στον ΟΦΗ ο Ζε Εντουάρντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2013 00:57
Στον ΟΦΗ ανήκει και τυπικά ο Ζε Εντουάρντο, καθώς σήμερα οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, στη φιλική νίκη του ΟΦΗ με 1-0 επί του Ρούβα, ανήκει και με τη… βούλα στους Κρητικούς, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Πάρμα.

Μάλιστα στον δανεισμό υπάρχει και οψιόν ανανέωσης από πλευράς της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Παίκτης του ΟΦΗ και με τη… βούλα είναι από σήμερα ο Ζοσέ Ντε Αραούχο Ζε Εντουάρντο. Ο 22χρονος μέσος είναι δανεικός από την ιταλική Πάρμα και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα έτος, με οψιόν ανανέωσης από πλευράς της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την Πάντοβα στην Serie B, όπου σε 33 συμμετοχές πέτυχε 4 γκολ, ενώ έδωσε 3 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και φιναλίστ στο Κόπα Αμέρικα το 2009 και το 2011».

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ παρέθεσε δείπνο, ενόψει της νέας περιόδου με καλεσμένους το ποδοσφαιρικό τμήμα, την τεχνική ηγεσία, χορηγούς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές και οι οικογένειές τους, το τεχνικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Παύλο Δερμιτζάκη και σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Forthnet/NOVA Πάνος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Κλάδος και ο βουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.