Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εμάνουελ: «Με θέλει ο Παναθηναϊκός και θέλω»

Εμάνουελ: «Με θέλει ο Παναθηναϊκός και θέλω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2013 00:11
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για το πρόσωπο του επιβεβαίωσε ο Νιγηριανός επιθετικός Σάνι Εμάνουελ, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του αποκάλυψε πως θέλει να παίξει στους «πράσινους».

Ο 20χρονος επιθετικός της Λάτσιο επιβεβαίωσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του, με τον ίδιο να δηλώνει σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (allnigeriasoccer.com ) πως θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου:

«Ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα. Με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα και του είπα πως θα μου άρεσε πολύ να παίξω στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Νιγηριανός άσος και πρόσθεσε:

«Για την ώρα προσπαθώ να διατηρηθώ σε καλή φυσική κατάσταση και περιμένω να τα βρουν οι δύο ομάδες».

Ο Εμάνουελ είχε αναδειχθεί προ τετραετίας από τη ΦΙΦΑ ως καλύτερος παίκτης του κόσμου κάτω των 17 ετών ενώ από το 2011 ανήκει στην Λάτσιο στην οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2014.

Ο ίδιος έπαιξε φέτος έπαιξε δανεικός στη Σαλερνιτάνα, ομάδα 3ης κατηγορίας της Ιταλίας καθώς και με την ελβετική Μπιέλ Μπιέν, ενώ είναι συμπαίκτης με τον άλλο στόχο του Παναθηναϊκού, Αμπντούλ Ατζαγκούν στην εθνική Νέων της Νιγηρίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.