Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένσταση από ΠΑΟΚ

Ένσταση από ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2013 00:02
Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Μέταλιστ κατέθεσε ο ΠΑΟΚ μετά τον τέλος του επαναληπτικού στο Χάρκοβο στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε την Ουκρανική ομάδα στα πλέι-οφ.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε τον αποκλεισμό στο γήπεδο από τη Μέταλιστ μετά το 1-1 στο Χάρκοβο, ωστόσο θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τα πλει- οφ του θεσμού από την τιμωρία της Ουκρανικής ομάδας και γι’ αυτό κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της αντιπάλου του, καθώς εκκρεμεί η απόφαση για την αποβολή της ή μη από την Ευρώπη για στημένο ματς με τη Καρπάτι το 2008.

Η απόφαση της ΟΥΕΦΑ θα γίνει γνωστή την προσεχή Τρίτη και στον ΠΑΟΚ επιδιώκουν στην κλήρωση των πλει-οφ της Παρασκευής το μπαλάκι να γράφει «Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ» στο ζευγάρι που θα βγει από την κληρωτίδα.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προστασία της ομάδας αφού υπάρχει το θέμα της Μέταλιστ με την ΟΥΕΦΑ», φέρεται να είπε ο Τσιτσιακόφ.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα πληροφορηθούν για το αν θα έχουν ελπίδες λίγο πριν την κλήρωση, ενώ να σημειωθεί πως και η ΕΠΟ έχει ενεργοποιηθεί για το όλο ζήτημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.