Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μεταμορφώθηκε» στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός!

«Μεταμορφώθηκε» στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2013 23:48
Στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του, ο Ολυμπιακός με πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 1-0 της Άντερλεχτ στο «Γ. Καραισκάκης», εμφανίζοντας βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έδειξε στο φιλικό με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους εντυπωσίασαν, κυρίως με την εμφάνιση τους στο πρώτο μέρος απέναντι στην Άντερλεχτ, και πήραν τη νίκη με 1-0 χάρη στη κεφαλιά του Σιόβα στο 14ο λεπτό.

Οι παίκτες του Μίτσελ έδειξαν διάθεση, πίεζαν ψηλά, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν επέτρεψαν στην Άντερλεχτ να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της ομάδας. Στην επίθεση ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί με κύριους εκφραστές τους Βάις και Σαβιόλα (ξεκίνησε βασικός) οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο και πάλι ο Ολυμπιακός διατήρησε την κατοχή της μπάλας, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στην άμυνα, ενώ ακόμα μια θετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Φετφατζίδης ο οποίος άγγιξε το 2-0.

Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο στην Ισπανία με αντίπαλο την Βαλένθια.

Οι συνθέσεις:


Ολυμπιακός: Μέγκιερι (46' Ρομπέρτο), Μανιάτης, Φέισα, Σαβιόλα (62' Μήτρογλου), Χολέμπας, Παπαδόπουλος (46' Μανωλάς), Σιόβας (82' Μετζανί), Κάμπελ (62' Φετφατζίδης), Σαλίνο, Ντομίνγκες (71' Μασάντο), Βάις (71' Φουστέρ).

Άντερλεχτ: Καμίνσκι, Κουγιατέ, Μπεμπά, Νούιτινκ, Ζιλέ, Μιλιβόγεβιτς, Κλιέσταν (46' Πρατ), Λουκακού, Νάγιαρ, Σουάρες (46' Ατσεαμπόνγκ), Ντε Ζέουβ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.