Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλλάζει σελίδα με τεχνικό τον Γκατζίγιεφ η Ανζί

Αλλάζει σελίδα με τεχνικό τον Γκατζίγιεφ η Ανζί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2013 16:43
Την τεχνική ηγεσία της Ανζί ανέλαβε για τέταρτη φορά στην καριέρα του ο έμπειρος Γκατζι Γκατζίγιεφ, ο οποίος θα αποτελέσει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα της εποχή, όπως αναφέρει ο σύλλογος μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Μετά την αποχώρηση του Γκους Χίντινγκ και την μικρή θητεία του Ρενέ Μέλενστεν ως αντικαταστάτης του, ο Γκατζι Γκατζίγιεφ θα καθίσει στον πάγκο της Ανζί για 4η φορά στην καριέρα του, προσπαθώντας να μαζέψει τα «σπασμένα» μετά την πολύ άσχημη πορεία της ρώσικης ομάδας στο πρωτάθλημα που την βρίσκει μόλις 13η με 2 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια.

Μάλιστα ο 67χρονος τεχνικός θα αναλάβει την Ανζί τη στιγμή που ο σύλλογος ανακοίνωσε πως αλλάζει πολιτική και πλέον αναμένεται να στραφεί στην επένδυση των ακαδημιών της ομάδας και στην ανάδειξη ταλέντων, παρά στην δαπάνη πολλών εκατομμυρίων ευρώ για ακριβούς παίκτες, καθώς αυτή η στρατηγική δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της, η ρώσικη ομάδα αναφέρει πως σκοπεύει στη δραστική μείωση του μπάτζετ της, βάζοντας τέλος στο σκόρπισμα χρημάτων το οποίο δεν έφερε ανάλογες επιτυχίες, και πλέον αναμένεται να στραφεί στην εύρεση νέων ταλέντων.

Ωστόσο στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η νέα πολιτική της ομάδας δεν σημαίνει πως θα φέρει άμεσο «ξήλωμα» στο ρόστερ, καθώς υπογραμμίζεται πως θα τηρηθούν όλες οι υποχρεώσεις προς τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.