Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σουάρες: «Τηρήστε τη συμφωνία μας και αφήστε με να φύγω»

Σουάρες: «Τηρήστε τη συμφωνία μας και αφήστε με να φύγω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2013 03:57
Να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ θέλει ο Λουίς Σουάρες όπως δήλωσε ξεκάθαρα στον αγγλικό Τύπο, ζητώντας παράλληλα από τους «κόκκινους» να τηρήσουν τη συμφωνία που είχε υπογράψει η οποία ανέφερε πως η ομάδα θα τον άφηνε να φύγει εάν δεν εξασφάλιζε θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μιλώντας στις εφημερίδες Telegraph και Guardian, δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ ώστε να πάει σε ομάδα που να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέροντας μάλιστα πως ο σύλλογος του είχε εγγυηθεί πως θα τον άφηνε να φύγει εφόσον δεν εξασφαλίζονταν η θέση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο ίδιος ζήτησε από την Λίβερπουλ να τηρήσει τη συμφωνία που είχε υπογράψει, ενώ πρόσθεσε πως δεν θέλει να προσφύγει στη δικαιοσύνη, καθώς δεν θέλει να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη σε Telegraph και Guardian:


«Ο κόσμος μπορεί να με κατηγορήσει για προδοσία, ωστόσο θέλω να πω πως την προηγούμενη χρονιά είχα την ευκαιρία να πάω σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά έμεινα με την προϋπόθεση πως θα μπορέσω να φύγω αν δεν προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έδωσα τα πάντα την περασμένη σεζόν αλλά δεν ήταν αρκετό για να μπούμε στην τετράδα. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να τηρήσουν τη συμφωνία μας.

Είμαι 26 χρονών και πρέπει πλέον να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αισθάνομαι πως έχω κάνει τα πάντα για να παίζω σε αυτό τον θεσμό σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Τώρα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ εκεί και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω.

Δεν νιώθω προδομένος, αλλά ο σύλλογος υποσχέθηκε κάτι πέρυσι, όπως υποσχέθηκα και εγώ από την πλευρά μου πως θα δώσω τα πάντα για να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μου δώσανε τον λόγο τους και θέλω να τον τηρήσουν. Και δεν είναι κουβέντα που είχα με τον προπονητή αλλά κάτι που υπάρχει γραμμένο σε χαρτί.

Είχα τον λόγο των ανθρώπων της ομάδας και έχω το υπογεγραμμένο συμβόλαιο το οποίο μπορώ να πάω με χαρά στην Πρέμιερ Λιγκ και να αποφασίσουν αυτοί για το ζήτημα. Όμως δεν θέλω να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Μίλησα αρκετές φορές με τον Μπρένταν Ρότζερς και μου είπε να μείνω για μία ακόμη σεζόν και ύστερα θα έχω τον λόγο του πως εάν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ τότε εκείνος θα εισηγηθεί την αποχώρησή μου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.