Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κωνσταντίνου: «Άλλες δύο μεταγραφές»

Κωνσταντίνου: «Άλλες δύο μεταγραφές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/8/2013 20:24
Στην αποκάλυψη πως η μη πώληση του Χάρη Μαυρία δεν θα επηρεάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ήρθε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος προανήγγειλε δύο μεταγραφές, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για ακόμα μία, αυτή του επιθετικού.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αποκάλυψε πως το «ναυάγιο» στην υπόθεση της μεταγραφής του Χάρη Μαυρία δεν θα επηρεάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του τριφυλλιού, καθώς οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν τουλάχιστον άλλους δύο παίκτες.

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε πως ο Κουίνσι δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου, έκλεισε ουσιαστικά το κεφάλαιο Ντιαρά, ενώ ανέφερε πως ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:


Για τον Μαυρία:

«Δεν υπάρχει πωλητήριο στον Μαυρία. Από την στιγμή που δεν έγινε η μεταγραφή τέλειωσε. Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Ο Μαυρίας είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει γιατί έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Θα έβαζε ένα μεγάλο ποσό στα ταμείο του ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν πειράζει. Έχει χρόνια μπροστά του. Ο πρόεδρος και όλη η ομάδα του συμπαραστέκεται για να βρει τα πατήματά του και να βοηθήσει.

Για τις μεταγραφές και εάν θα επηρεαστούν οι μεταγραφικοί στόχοι από την ματαίωση της μεταγραφής του Μαυρία:

«Ο ΠΑΟ τις μεταγραφές που χρειάζεται θα τις κάνει. Και έρχονται άλλες δύο… Ίσως και άλλη μια για έναν επιθετικό. Είναι σε καλό δρόμο η ομάδα».

Για τον Κουίνσι:

«Ο Κουίνσι δεν είναι μέλος της ομάδας είναι με τους κομμένους. Προπονείται με τους παίκτες που δεν θέλει ο ΠΑΟ να συμπεριλαμβάνονται στο αγωνιστικό του μέρος. Ο Κουίνσι έχει πάρει πολλές ευκαιρίες. Τα τελευταία παιχνίδι με τον Γιάννη Βονόρτα πέρσι τον παρακαλέσαμε να δείξει ένα ενδιαφέρον και αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε. Και ο Φερέιρα του έδωσε ευκαιρίες».

Για τον Ντιαρά:

«Δεν νομίζω ότι παίζει δυνατά πια το όνομά του. Κάθε ημέρα που περνάει και λιγοστεύουν οι πιθανότητες για να αποκτηθεί. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει να αποφασίσει να έρθει».

Για τις φανέλες:

«Ο ΠΑΟ γυρίζει σελίδα και γυρίζει σελίδα ολοκληρωτική. Από το διοικητικό μέρος, το γήπεδο, το αγωνιστικό μέρος. Είναι καταπληκτικές φανέλες και θα αρέσουν στον κόσμο. Ο ΠΑΟ θέλει στήριξη από τον κόσμο του. Να βοηθήσει και να γίνει ο ΠΑΟ η μεγάλη ομάδα με τους μεγάλους παίκτες»

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού:

«Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ο άμεσος στόχος του ΠΑΟ. Δεν είναι δύσκολο για τον ΠΑΟ να παίξει στην Ευρώπη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.