Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Άσχημο αποτέλεσμα για ΑΠΟΕΛ

Τσάμπιονς Λιγκ: Άσχημο αποτέλεσμα για ΑΠΟΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2013 22:13
Άσχημο αποτέλεσμα για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς οι πρωταθλητές Κύπρου ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα τους απέναντι στην Μάριμπορ, και πλέον καλούνται να κυνηγήσουν γκολ στην Σλοβενία εάν θέλουν να πάρουν αυτοί την πρόκριση για τα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν καλύτεροι στην αρχή του αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 21’ με δυνατό σουτ του Ισμαήλ Γκονσάλβες. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, η Μάριμπορ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ταβάρες στο 64’ και να πετύχει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ που την φέρνει σε θέση ισχύος ενόψει του επαναληπτικού στην Σλοβενία.

Στη συνέχεια, ο ΑΠΟΕΛ είχε ευκαιρίες για να πάρει εκ νέου προβάδισμα, ενώ στις καθυστερήσεις διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Μπούντιμιρ από τον Πότοκαρ, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον επιθετικό της κυπριακής ομάδας.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Αμορίν, Ντα Σίλβα (85΄ Μπενασούρ), Μοράις, Γκόμες, Χαραλαμπίδης (73΄ Μπούντιμιρ), Μαντούκα, Αλεξάνδρου (73΄ Αλωνεύτης), Γκονσάλβες

Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Ραΐσεβιτς, Βίλερ, Άρχους, Φιλίποβιτς, Μίλετς, Ιμπραΐμι (71΄ Μέγιατς), Τσβιγιάνοβιτς, Ταβάρες (82΄ Πότοκαρ), Φάγιτς (65΄ Μεντί), Μπόχαρ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.