Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβλημάτισε και με Σαντχάουζεν ο Ολυμπιακός

Προβλημάτισε και με Σαντχάουζεν ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2013 22:05
Προβλημάτισε σε ακόμα ένα φιλικό ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 2-2 απέναντι στην Σαντχάουζεν, με τον Ολαϊτάν να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των «ερυθρόλευκων. Ντεμπούτο έκαναν Σαβιόλα και Ρομπέρτο.

Ολοκλήρωσε τις φιλικές αναμετρήσεις στη Γερμανία ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 2-2 απέναντι στη Σαντχάουζεν, με τον Ολαϊτάν να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των «ερυθρόλευκων» στο 26’ και στο 55’, ωστόσο και τα δύο ισοφαρίστηκαν από τους γερμανούς στο 51’ και στο 85’ ύστερα από αμυντική ολιγωρία του Λυκογιάννη στο 1ο και λάθος του Χολέμπας στο 2ο.

Πολύ άσχημη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς η Σαντχάουζεν είχε τον έλεγχο και ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Βελτιωμένοι στο δεύτερο ωστόσο συνέχισαν να παρουσιάζουν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κυρίως από τον άξονα.

Ντεμπούτο πραγματοποίησε στο δεύτερο μέρος Χαβιέρ Σαβιόλα ο οποίος ωστόσο δεν φάνηκε καθώς δεν τροφοδοτήθηκε, ενώ από την άλλη πρώτη εμφάνιση με τον Ολυμπιακό έκανε και ο Ρομπέρτο ο οποίος πραγματοποίησε τρεις πολύ καλές αποκρούσεις.

Από την άλλη, καλή εμφάνιση για τον σκόρερ Ολαϊτάν όπως και για τον Βάις ο οποίος αναστάτωσε την άμυνα των γερμανών με τις «κούρσες» του στο δεύτερο μέρος.

Αποχώρησε με στομαχικές διαταραχές ο Τσόρι στο 75’ με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να τελειώσει τον αγώνα με 10 καθώς ο Μίτσελ είχε κάνει όλες του τις αλλαγές.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού:

Μέγιερι (46’ Ρομπέρτο), Μανωλάς, Σιόβας (46’ Μεντζανί), Λυκογιάννης (62’ Χολέμπας), Παπάζογλου (62’ Σαλίνο), Μασάντο (46’ Σάμαρης, 62’ Μανιάτης), Ντε Βινσέντι (46’ Φέισα), Φετφατζίδης (62’ Βάις), Ολαϊτάν (62’ Κάμπελ), Διαμαντάκος (62’ Σαβιόλα), Μήτρογλου (46’ Τσόρι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.