Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στην Μπεσίκτας ο Ροναλντίνιο!

Πλησιάζει στην Μπεσίκτας ο Ροναλντίνιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2013 13:07
Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Ροναλντίνιο βρίσκεται η Μπεσίκτας, με τον Τούρκικο Τύπο να κάνει λόγο για προχωρημένες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ο αδερφός και μάνατζερ του βραζιλιάνου άσου, Ρομπέρτο Ασίς βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στο αέρα είναι η Μπεσίκτας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτείνει στον Ροναλντίνιο τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 21. 5 εκατ. ευρώ ώστε να τον φέρει στην Τουρκία!

Μάλιστα ο μάνατζερ και αδερφός του άσου της Ατλέτικο Μινέιρο, Ρομπέρτο Ασίς βρίσκεται από χθες στην Κωνσταντινούπολη ώστε να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της ομάδας.

Από την άλλη ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα μετά και την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Ατλέτικο Μινέιρο, έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη, βλέποντας με καλό μάτι την προοπτική της τούρκικής ομάδας.

Το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται η καθοριστική συνάντηση μεταξύ του Ασίς και των ανθρώπων της ομάδας και δεν αποκλείεται αν όλα πάνε καλά να υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η Μπεσίκτας έχει εξασφαλίσει την συνδρομή χορηγών που συνδέονται και με την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.