Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Σιλβέστρε και πάει για Χόντα η Μίλαν

Πήρε Σιλβέστρε και πάει για Χόντα η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2013 23:37
Στη Μίλαν με τη μορφή δανεισμού από τη Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματίας Σιλβέστρε ώστε να συμπληρώσει την αμυντική γραμμή της ομάδας. Πάει για Χόντα.

Ο 28χρονος Αργεντινός θα αγωνιστεί για έναν χρόνο ως δανεικός στη Μίλαν και θα κοστίσει 1 εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που οι «ροσονέρι» επιδιώξουν να τον αγοράσουν τότε θα πρέπει να καταβάλουν στην Ίντερ το ποσό των 4 εκατ. ευρώ.

«Συνήθως δεν βιαζόμαστε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές, αλλά ο Σιλβέστρε είναι καλός παίκτης» δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πήρε Σιλβέστρε και πάει για Χόντα η Μίλαν
Από την άλλη, η Μίλαν αναμένεται να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του Κεϊσούκε Χόντα.
Συγκεκριμένα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέρριψε πρόταση των «ροσονέρι» ύψους 3 εκατ. ευρώ, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του Ρομπίνιο, η ιταλική ομάδα αναμένεται να κάνει νέα βελτιωμένη προσφορά για τον φέρει στο Μιλάνο.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ιάπωνα άσο με την ρώσικη ομάδα τελειώνει το Ιανουάριο, και ο παίκτης έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί στη Μίλαν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ωστόσο ο τραυματισμός του Ρομπίνιο αναγκάζει τη Μίλαν να κινηθεί από τώρα για την απόκτηση του ως κανονική μεταγραφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.