Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: El Clásico στους «4»

Κύπελλο Ισπανίας: El Clásico στους «4»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2013 02:48
Δεν μπορούσε να χάσει το ραντεβού απέναντι στην μεγάλη της αντίπαλο η Μπαρτσελόνα, η οποία παρότι ισοφαρίστηκε δύο φορές από την Μάλαγα στον επαναληπτικό του «Ροσαλέδα», πήρε τελικώς την πρόκριση με το τελικό 4-2 και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπη στους «4» κόντρα στην Ρεάλ.

Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα χρειαζόταν σκορ και τελικώς το πέτυχε νωρίς, όταν και ο Πέδρο στο 8’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Ωστόσο μόλις στο 12’ ο Χοακίν απάντησε με πλασέ για τους γηπεδούχους, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Πικέ ξαναέδωσε το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα στο 49’, όμως και πάλι η Μάλαγα απάντησε, με τον Σάντα Κρουζ να ισοφαρίζει εκ νέου στο 68’.

Στην συνέχεια, ωστόσο έλαβαν δράση οι Φάμπρεγκας και Ινιέστα οι οποίοι με τρομερή συνεργασία στο 76’ και τον δεύτερο να βρίσκει δίχτυα, έβαλαν ξανά μπροστά την Μπαρτσελόνα. Τη «σκυτάλη» πήρε τέσσερα λεπτά μετά ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος και «σφράγισε» την πρόκριση των «μπλαουγκράνα» διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Πέρασε η Ατλέτικο


Κύπελλο Ισπανίας: El Clásico στους «4»
Στο άλλο παιχνίδι, παρότι η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό από την Μπέτις για το τελικό 1-1, το 2-0 του πρώτου αγώνα της έδωσε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά όπου εκεί την περίμενε ήδη η Σεβίλλη.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μέρος, με την Ατλέτικο να πατάει καλύτερα στην αρχή, ωστόσο η Μπέτις ανέκαμψε, έχοντας την κατοχή, χωρίς ωστόσο να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Κουρτοά. Έτσι οι «ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 45’, όταν ο Ντιέγκο Κόστα εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του αμυντικού Νάτσο με τον τερματοφύλακα Κάστρο, πετυχαίνοντας ένα εύκολο γκολ.

Στο δεύτερο, η Μπέτις είχε την κατοχή όμως δεν κατάφερε να απειλήσει σχεδόν καθόλου τους φιλοξενούμενους, και παρότι ισοφάρισεμε πέναλτι στο 90’ το οποίο εκτέλεσε ο Γκοντίν, αποκλείστηκε από την συνέχεια, με την Ατλέτικο να αποχωρεί με το «εισιτήριο» του ημιτελικού από το «Μπενίτο Βιλαμαρίν».

Τα αποτελέσματα


Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Μάλαγα - Μπαρτσελόνα 2-4

Τα ζευγάρια των ημιτελικών


Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.