Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Ριβέρο

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Ριβέρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2013 18:07
Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα ο Κλαούντιο Ριβέρο, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε για τον επόμενο χρόνο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Παίκτης του Πανιωνίου για την περίοδο 2013-14 θα είναι ο Κλαούντιο Ντομίνγκο Ριβέρο Ροντρίγκεζ. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος, πέρασε με επιτυχία το πρωί της Δευτέρας τόσο τις ιατρικές, όσο και τις εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας».

«Γνωρίζω καλά τον Πανιώνιο»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ριβέρο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τους συμπατριώτες του που έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα των «κυανέρυθρων», τονίζοντας πως γνωρίζει καλά τον Πανιώνιο.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα μου ομάδα, καθώς σε αυτήν έχουν αγωνιστεί δύο μεγάλοι συμπατριώτες μου. Ο Αλβάρο Ρεκόμπα και ο "Λόλο" Εστογιανόφ. Από την δική τους συμμετοχή στον Πανιώνιο, όλοι στην πατρίδα μου είχαμε μάθει για την ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι ιστορικός σύλλογος και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνιστώ με την φανέλα του».

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να είναι σίγουρος ο κόσμος μας πως θα κάνω ότι είναι δυνατόν προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.