Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ έξι αστέρων

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ έξι αστέρων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2013 01:19
Με… σπασμένα τα «φρένα» υποδέχθηκε την Καλλιθέα στην «Τούμπα» ο ΠΑΟΚ ο οποίος και επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-0, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν γρήγορο γκολ, μιας και είχαν ηττηθεί με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας δεν θα περίμενε τέτοιο ξεκίνημα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε με… άγριες διαθέσεις και μόλις στο 6’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Αθανασιάδη, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Λάζαρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Καλλιθέα διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι στο 20’ σε ανατροπή του Μαρουκάκη από τον Ιντζίδη, ωστόσο στο 36’ έμεινε με 10 παίκτες, με τον Βιγιαρέχο να αποβάλλεται, αποκρούοντας την μπάλα με το χέρι πριν αυτή περάσει τη γραμμή σε σουτ του Αθανασιάδη. Ο Λόρενς δεν αστόχησε από την «άσπρη» βούλα και έκανε το 3-0 για τους Θεσσαλονικιούς.

Στην συνέχεια ακολούθησαν άλλα δύο γκολ μέσα σε 3 λεπτά για τον ΠΑΟΚ, με τον Αθανασιάδη στο 40’ και τον Κατσουράνη στο 42’ («παρθενικό» γκολ) να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 6ο γκολ, όταν στο 56’ ο Αθανασιάδης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό και η Καλλιθέα κατάφερε να κερδίσει κάποια μέτρα, φωνάζοντας εκ νέου για πέναλτι στο 85’, για χέρι του Κωνσταντινίδη, με τον διαιτητή να λέει παίζεται, απόφαση που όμως όπως είναι λογικό δεν επηρέασε την εξέλιξη των πραγμάτων.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Κατσουράνης (61’ Γκαρσία), Λάζαρ (61’ Ρομπέρ), Λόρενς (61’ Κίτσιου), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Καλλιθέα: Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Ατματζίδης (75’ Ματσούκας), Καλτσάς (69’ Κατσικογιάννης), Μαρουκάκης, Ντακόλ (46’ Μουσταφίδης), Βιγιαρέχο, Σταύρου, Πίκολο, Φαγιέ

Στους «8» και ο ΠΑΣ


Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ έξι αστέρων
Στους «8» του Κυπέλλου πέρασε και ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Φωστήρα στο λασπωμένο «Ελ Πάσο», και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με τον Μπούμπα στο 4’ να κάνει το 1-0, ωστόσο στη συνέχεια ο ΠΑΣ αντίδρασε και κατάφερε να γυρίσει το σκορ χάρη σε τέρματα των Γιάκο (8’), Λίλα (35’) και Βίλα (50’).

Ο Φωστήρας ωστόσο πίεσε στη συνέχεια, έχοντας αρχικά δοκάρι με τον Δωροβίνη στο 72’, ενώ τελικώς ο Βλάχος στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις


Φωστήρας: Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (66' Τασουλής), Τσαγκαράκης, Βαβάτσικος (55' Βλάχος), Στάμος, Δωροβίνης, Κάμπας (56' Κετσετζόγλου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης (20' λ.τ. Φεγκρούς), Λίλα (65' Αυγενικού), Κειτά, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (72' Οικονόμου), Ντάσιος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.