Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαριά ήττα και «καμπανάκι» για Παναθηναϊκό

Βαριά ήττα και «καμπανάκι» για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2013 21:17
Βαριά φιλική ήττα για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 4-0 από τη Βαλενσιέν δείχνοντας για ακόμα ένα παιχνίδι μεγάλα αμυντικά προβλήματα.

Μετά το 4-4 επί της Ελαζίγκσπορ, ο Παναθηναϊκός δέχθηκε ξανά τέσσερα γκολ από τη Βαλενσιέν, αυτή τη φορά χωρίς απάντηση, με τους παίκτες του τριφυλλιού να παρουσιάζουν μεγάλα αμυντικά προβλήματα καθώς δέχθηκαν τρία γκολ μέσα σε 15 λεπτά!

Κάκιστη εμφάνιση από τους «πράσινους» οι οποίοι έδειχναν ότι δεν μπορούσαν να «κοιτάξουν στα μάτια» την γαλλική ομάδα που εμφάνισε όλες τις αδυναμίες του, και μόνο αυτή όταν πάτησε… φρένο στο τέλος, κατάφεραν να φανούν στο ματς.

Ωστόσο δεν ήταν μόνο η αμυντική επίδοση της ομάδας το πρόβλημα, καθώς οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ήταν ανύπαρκτοι και επιθετικά, καθώς δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες, με τον Μπαϊράμι να είναι εξαφανισμένος, ενώ κακή εμφάνιση έκανε και ο Μέντες που σημείωσε μάλιστα και αυτογκόλ στο 26’!

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (60’ Αναστασόπουλος), Νάνο (60’ Χουχούμης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Ρισβάνης), Μέντες (74’ Κουσίδης), Ζέκα, Δώνης (60’ Λαγός), Μπαϊράμι, Μουζακίτης (46’ Γιαννιτσάνης), Ντίνας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.