Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική νίκη στην Καλαμαριά για ΠΑΟΚ

Φιλική νίκη στην Καλαμαριά για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2013 01:10
Φιλική νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς πήρε ο ΠΑΟΚ, με τον Χουμπ Στέφενς να χρησιμοποιεί αρκετούς αναπληρωματικούς.

Χωρίς να δημιουργήσει πολλές κλασσικές ευκαιρίες αλλά δείχνοντας καλά στοιχεία, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη στα τέρματα των Ολίσε (20’) και Λόρενς (55’), ενώ από την άλλη η Καλαμαριά μείωσε στο 89’ με τον Μωυσίδη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση, με τον Χουμπ Στέφενς να χρησιμοποιεί αρκετούς αναπληρωματικούς, και το σίγουρο είναι πως έβγαλε αρκετά συμπεράσματα για την ετοιμότητά τους ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων με τη Μέταλιστ.

Να σημειωθεί πως ο Πάμπλο Γκαρσία αγωνίστηκε για 60 λεπτά, ενώ για μισή ώρα έπαιξε ο νεοαποκτηθέντας Νέτσιντ ώστε να προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο με τη νέα του ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Απόλλων Καλαμαριάς: Βαλσαμάκης (46' Καρατζιοβαλής), Πιτσόκος (62' Σακκάς), Λιόνης (64' Κτιστόπουλος), Κισκαμπάνης (78΄ Λουιζίδης), Καππίας, Βέργος (64' Βέντζιος), Μυλώσης (46' Αλμπάνης, 72' Γιαγκουδάκης), Πασιαλής (46' Δρόσος), Μανουσαρίδης (58' Μωυσίδης), Ναλμπάντης (54' Προβατίδης), Λι Κουάντο (46' Γκουγκουλιάς)

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας (60' Κωνσταντινίδης), Σπυρόπουλος (60' Ποζατζίδης), Κατσικάς, Τζανδάρης, Γκαρσία (60' Δεληγιαννίδης), Κάτσε, Λόρενς (60' Νέτσιντ), Ολίσε (60' Πόποβιτς), Γιάννου, Αθανασιάδης (46' Πέλκας)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.