Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έγραψε ιστορία ο Ροναλντίνιο

Έγραψε ιστορία ο Ροναλντίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2013 17:32
Ιστορία έγραψε ο Ροναλντίνιο, καθώς έγινε ο τέταρτος μόλις παίκτης στον κόσμο που κατακτά Kόπα Λιμπερταδόρες, Τσάμπιονς Λιγκ και Μουντιάλ!

Η Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο κατέκτησε τα ξημερώματα της Πέμπτης το Κόπα Λιμπερταδόρες, επικρατώντας της Ολίμπια με 4-3 στα πέναλτι. Έτσι, ο «Ρόνι» έγινε ο μόλις τέταρτος παίκτης στον κόσμο που κατακτά και τα τρία τρόπαια (Kόπα Λιμπερταδόρες, Τσάμπιονς Λιγκ και Μουντιάλ).

Στο παρελθόν το ίδιο επίτευγμα έχουν πετύχει ακόμα τρεις βραζιλιάνοι. Ο λόγος για τους Ντίντα, Καφού και Ρόκε Ζούνιορ.

«Αυτό ήταν το μοναδικό τρόπαιο που μου έλειπε και γι’ αυτό γύρισα στην Βραζιλία» τόνισε αρχικά ο πρώην σουπερστάρ της Μπαρτσελόνα και συνέχισε ξεσπώντας σε όσους έλεγαν πως πρέπει να αποσυρθεί: «Όσοι έλεγαν πως είμαι τελειωμένος ας βγουν τώρα και ας μιλήσουν».

Μάλιστα εφόσον ο 33χρονος δεν αποχωρήσει από την Ατλέτικο (ακούγονται νέα σενάρια για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας), θα διεκδικήσει τον Δεκέμβριο απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο είναι πλέον το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του, καθώς το 2006 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0 κόντρα στην Ιντερνασιονάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.