Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε ο Μετζανί, στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο

Υπέγραψε ο Μετζανί, στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2013 16:42
Στον Ολυμπιακό ανήκει και επίσημα ο Καρλ Μετζανί ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Σειρά παίρνει ο γκολκίπερ Ρομπέρτο ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Καρλ Μετζανί. Ο Αλγερινός πρώην αμυντικός της Μονακό έφθασε χθες το βράδυ στην Ελλάδα και σήμερα αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ.

Ο ίδιος διάλεξε το νούμερο 22 και το απόγευμα θα μεταβεί μαζί με τον Χαβιέρ Σαβιόλα στη Γερμανία όπου βρίσκεται ήδη από το πρωί η υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καρλ Μετζανί»

Στην Ελλάδα για υπογραφές ο Ρομπέρτο


Υπέγραψε ο Μετζανί, στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ρομπέρτο Χιμένεθ προκειμένου να ολοκληρώσει και τη δική του συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και να αποτελέσει έτσι το 3ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μέσα σε 24 ώρες!

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τερματοφύλακας αναμένεται να αγωνιστεί ως δανεικός για έναν χρόνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης (χωρίς οψιόν αγοράς) και στη συνέχεια θα «πετάξει» και αυτός για Γερμανία , ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.