Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια «ανάσα» από Τζόε Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Μια «ανάσα» από Τζόε Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2013 02:42
Δεν έχουν σταματημό τα μεταγραφικά χτυπήματα στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στον δανεισμό του Κοσταρικανού εξτρέμ της Άρσεναλ, Τζόε Κάμπελ.

Μετά την μεγάλη μεταγραφή του Χαβιέρ Σαβιόλα, την απόκτηση του Μεντζανί(που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα), αλλά και τον δανεισμό του γκολκίπερ Ρομπέρτο από την Ατλέτικο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ της Άρσεναλ, Τζόε Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός άσος ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα, ανήκει από το 2011 στο δυναμικό της Άρσεναλ, ωστόσο δεν βρίσκονταν στα πλάνα για την πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί τα επόμενα δύο χρόνια ως δανεικός στις Λοριάν (25 συμμετοχές, 3 γκολ) και Μπέτις (32 συμμετοχές, 2 γκολ).

Ο παίκτης ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητα του, βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μια «ανάσα» από το να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αναμένεται να τον αποκτήσουν ως δανεικό από την Άρσεναλ χωρίς οψιόν αγοράς.

Και αυτό γιατί στην αγγλική ομάδα υπολογίζουν στο ταλέντο του παίκτη ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ, και όπως φαίνεται δεν συζητούν σε καμία περίπτωση τη πιθανότητα πώλησης του,

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.