Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφουν Μεντζανί και Ρομπέρτο, «χαλάει» του Μολό

Υπογράφουν Μεντζανί και Ρομπέρτο, «χαλάει» του Μολό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2013 23:30
Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού συνεχίζεται, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Καρλ Μεντζανί ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να υπογράψει, ενώ σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, στους νταμπλούχους Ελλάδας θα υπογράψει ως δανεικός και ο Ρομπέρτο! «Χαλάει» του Μολό.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Χαβιέρ Σαβιόλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό σχεδιασμό του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καρλ Μεντζανί αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο 28χρονος Αλγερινός στόπερ της Μονακό που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να «σφραγίσει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και να ταξιδέψει μαζί με τον Σαβιόλα το απόγευμα της Πέμπτης στη Γερμανία ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

Υπογράφουν Μεντζανί και Ρομπέρτο, «χαλάει» του Μολό
Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά και στην απόκτηση του γκολκίπερ Ρομπέρτο με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, η Ατλέτικο απέκτησε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τον Ισπανό τερματοφύλακα Ρομπέρτο έναντι 1.2 εκατ. τον χρόνο.

Ωστόσο, οι «ροχιμπλάνκος» αναμένεται να τον παραχωρήσουν δανεικό για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, χωρίς οψιόν αγοράς, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ομάδα ο εξαιρετικός Τιμπό Κουρτουά.

«Χαλάει» του Μολό


Από την άλλη, αρνητική τροπή παίρνει η περίπτωση του Γιοάν Μολό, καθώς η Νανσί ανέβασε ξαφνικά της απαιτήσεις της , πράγμα που κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αποχωρούν από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη γαλλική ομάδα.

Χωρίς Γκρέκο και Τάτο στην Γερμανία


Υπογράφουν Μεντζανί και Ρομπέρτο, «χαλάει» του Μολό
Ανακοινώθηκαν οι 24 παίκτες που θα λάβουν μέρος στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, όπου σε αυτή δεν ανήκουν οι Γκρέκο και Τάτος όπως και οι Αλγερινοί Τζιμπούρ και Αμπντούν, με τον 2ο να οδεύει στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η αποστολή αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης για τη Γερμανία, όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας και σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο Λεάντρο Γκρέκο ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί, ενώ εκτός τέθηκε και ο Ανδρέας Τάτος ο οποίος λογικά θα δοθεί δανεικός.

Από την άλλη, εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι Αλγερινοί, Τζιμπούρ και Αμπντούν όπως και οι νεαροί Σιώπης και Καραγκούνης.

Αναλυτικά η 24μελής αποστολή στην οποία θα συμπεριλφθεί και ο Χαβιέρ Σαβιόλα:

Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σιόβας, Βάις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.