Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφτασε ο Σαβιόλα, έρχεται και ο Μιγκέλ Τόρες

Έφτασε ο Σαβιόλα, έρχεται και ο Μιγκέλ Τόρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2013 17:38
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Χαβιέρ Σαβιόλα ο οποίος πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν τις 17:00 και στις 20:30 αναμένεται στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Παίρνει και Μιγκέλ Τόρες.

Ο Αργεντινός άσος απάντησε θετικά στην πρόταση των «ερυθρόλευκων», και εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στην Αθήνα, ώστε να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να γίνει και τυπικά παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διετές, ενώ οι απολαβές του θα ανέρχονται στα 2 εκατ. ευρώ (1.6 εκατ. + μπόνους 400 χιλ.).

Συμφώνησε με Μιγκέλ Τόρες


Έφτασε ο Σαβιόλα, έρχεται και ο Μιγκέλ Τόρες
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους», και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί τελικώς από τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ισπανικά μέσα, ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Χετάφε αλλά και με τον παίκτη, και μάλιστα δεν αποκλείεται ο ίδιος να έρθει στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα για να υπογράψει.

Πέρσι ο Τόρες αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια με τη φανέλα της Χετάφε, ενώ συνολικά μετράει 102 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ισπανικής ομάδας.

Ο ίδιος, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία μετράει 52 συμμετοχές την τριετία 2006-09.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.