Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέο «όχι» Λίβερπουλ σε Άρσεναλ για Σουάρες

Νέο «όχι» Λίβερπουλ σε Άρσεναλ για Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2013 02:19
Νέο «όχι» στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες είπε η Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο απέρριψε την πρόταση των 40 εκατ. λιρών των «κανονιέρηδων», ζητώντας 10 εκατομμύρια περισσότερα για την παραχώρηση του.

Μετά την πρώτη της αποτυχημένη απόπειρα για την απόκτηση του Σουάρες, η Άρσεναλ επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά ύψους 40 εκατ. και… μιας λίρας, προκειμένου να καλύψει την ρήτρα του Ουρουγουανού επιθετικού και να μπορέσει να μιλήσει μαζί του ώστε να τον πείσει να γίνει κάτοικος Λονδίνου.

Ωστόσο η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ξεκαθάρισε ξανά πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ποσό μικρότερο των 50 εκατ. λιρών, απορρίπτοντας έτσι και την δεύτερη πρόταση των «κανονιέρηδων».

Πάντως αυτό που οφείλει να πράξει η διοίκηση της Λίβερπουλ είναι να ενημερώσει σχετικά τον Σουάρες, καθώς από την στιγμή που καλύφθηκε το ποσό της ρήτρας του συμβολαίου του παίκτη, ο διεθνής άσος με τη σειρά του έχει δικαίωμα να πιέσει την Λίβερπουλ να τον παραχωρήσει στην Άρσεναλ, εφόσον βέβαια το επιθυμεί ο ίδιος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.