Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα»

«Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2013 22:07
Για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον Χαβιέρ Σαβιόλα κάνουν λόγο τα ισπανικά Μέσα, τη στιγμή που στη Βραζιλία αναφέρεται πως ο παίκτης απέρριψε πρόταση της Σάντος για να πάει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Κοντά και σε Μολό.

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ωρών πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χαβιέρ Σαβιόλα. Συγκεκριμένα, η ισπανική «As» έγραψε πως ο αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ πριν από λίγο, δημοσιογράφος της ίδιας εφημερίδας αποκάλυψε μέσω twitter πως ο παίκτης θα αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους».

Θετικά είναι τα νέα και από τη Βραζιλία, καθώς Μέσα της χώρας τονίζουν πως ο 31χρονος απέρριψε πρόταση της Σάντος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται πως έχει καταθέσει την πιο δελεαστική πρόταση.

Από τον Ολυμπιακό για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται το παραμικρό για το θέμα, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν περισσότερα πολύ σύντομα.

«Κοντά σε Μολό»


«Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα»
Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα mercato365, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιοάν Μολό.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως η Νανσί έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις της για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και φέρεται να ζητά περίπου 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, τη στιγμή που πριν από έναν μήνα ήθελε τα διπλάσια χρήματα.

Μάλιστα φέρεται πως οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και ο παίκτης να καταλήξει στους «ερυθρόλευκους», καθώς οι διαφορά των δύο πλευρών είναι μικρότερη από 300 χιλιάδες ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.