Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στα ημιτελικά Ρεάλ και Σεβίλλη

Κύπελλο Ισπανίας: Στα ημιτελικά Ρεάλ και Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2013 03:07
Στους «4» του Κυπέλλου Ισπανίας προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Βαλένθια στο «Μεστάγια», ωστόσο σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Μάλαγα.

Ο Μουρίνιο χρησιμοποίησε για ακόμα μια φορά τον Αδάν, ωστόσο δεν το έκανε με την θέληση του, καθώς ο Κασίγιας αποχώρησε στο 17’ της αναμέτρησης, δεχόμενος κλοτσιά από τον Αρμπελόα.

Βέβαια αυτό δεν εμπόδισε την Ρεάλ να ανοίξει το σκορ, με τον Μπενζεμά να σκοράρει στο 44ο λεπτό, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες της Βαλένθια για πρόκριση. Οι «νυχτερίδες» πάντως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 52’ με τον Τίνο Κόστα ο οποίος ξεγέλασε τον Αδάν με εκτέλεση φάουλ, σε μία φάση όπου αποβλήθηκε ο Κοεντράο.

Η Ρεάλ συνέχιζε με δέκα, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν εκ νέου τον δρόμο για τα δίχτυα. Μάλιστα ο Ντι Μαρία άφησε τους «μερέγχες» με εννέα παίκτες στο 88’, κάτι που δεν επηρέασε τελικώς το παιχνίδι, ωστόσο αυτός όσο και ο Κοεντράο δεν θα δώσουν το παρόν στον πρώτο ημιτελικό.

Με τεσσάρα στον ημιτελικό η Σεβίλλη


Κύπελλο Ισπανίας: Στα ημιτελικά Ρεάλ και Σεβίλλη
Στους «4» προκρίθηκε και η Σεβίλλη η οποία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στην Σαραγόσα, και πήρε την πρόκριση με το ευρύ 4-0.

Όλα άρχισαν όταν ο Φερνάντεζ άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες στο 26’, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Σεβίλλη, ανοίγοντας το σκορ με τον Νεγρέδο στο 36’, ενώ ο Ράκιτιτς στο 45+3’ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος αποβλήθηκε και ο Γκονζάλες, με τον Νεγρέδο να ευστοχεί στο πέναλτι ένα λεπτό μετά, ενώ ο Μανού στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των «ροχιμπλάκνος».

Τα αποτελέσματα


Βαλένθια – Ρεάλ 1-1

Σεβίλλη – Σαραγόσα 4-0

Τα ζευγάρια των ημιτελικών


Ρεάλ – Μπαρτσελόνα ή Μάλαγα

Ατλέτικο ή Μπέτις - Σεβίλλη

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.