Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Χάλασε» του Σολδάδο στην Τότεναμ

«Χάλασε» του Σολδάδο στην Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2013 17:48
Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση της μεταγραφής του Σολδάδο στην Τότεναμ, καθώς οι συζητήσεις των Λονδρέζων με την Βαλένθια διακόπηκαν, καθώς δεν τα βρήκαν στα οικονομικά, με τους Ισπανούς να ζητούν το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Παρότι η Τότεναμ τα είχε βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, η οικονομική διαφορά ανάμεσα σε δύο ομάδες φαίνεται πως δεν θα «γεφυρωθεί», και έτσι όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός φορ δεν θα γίνει κάτοικος Λονδίνου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Βαλένθια, Σάλβιο τόνισε πως η ομάδα δεν θα παραχωρήσει τον παίκτη για ένα ποσό κάτω των 30 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η Τότεναμ έδινε 26 εκατ. ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας των «νυχτερίδων», αποκάλυψε πως δεν υπάρχει συμφωνία, ωστόσο έδωσε προθεσμία έως της 3 Αυγούστου στην Τότεναμ να επανέλθει με νέα προσφορά:

«Δεν υπάρχει συμφωνία για τον Σολδάδο. Εάν η Τότεναμ θέλει να τον αγοράσει θα πρέπει να καλύψει τις οικονομικές μας απαιτήσεις. Θα διαπραγματευτούμε με ομάδες για την παραχώρηση του παίκτη ως της 3 Αυγούστου, ωστόσο δεν θα δεχθούμε προσφορές κάτω των 30 εκατ. ευρώ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.