Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκάνδαλο με την ηλικία του Φαλκάο (;)

Σκάνδαλο με την ηλικία του Φαλκάο (;)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2013 15:08
Ένα χαρτί από το δημοτικό σχολείο που φοίτησε ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι σε θέση να φέρει προβλήματα στην καριέρα του, καθώς δείχνει πως ο άσος της Μονακό είναι γεννημένος το 1984, αντί για το 1986 (!), όπως ήταν γνωστό μέχρι σήμερα! Αν κάτι τέτοιο ισχύει, ο παίκτης είναι 29 χρονών!

Την είδηση αποκάλυψε η κολομβιανή τηλεόραση, καθώς βγήκε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο από το δημοτικό σχολείο που φοίτησε ο Φαλκάο, το οποίο δείχνει πως ο παίκτης είναι γεννημένος το 1984 και όχι το 1986 όπως ξέρουμε.

Αυτό σημαίνει πως ο κολομβιανός άσος είναι 29 ετών αντί για 27, κάτι που αν επιβεβαιωθεί είναι σε θέση να επηρεάσει το μέλλον του, καθώς η Μονακό θα έχει ξοδέψει το ποσό των 60 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από όσο ήξερε!

Παράλληλα τίθεται υπό αμφισβήτηση το πρωτάθλημα Λατινικής Αμερικής Κ-20 που πήρε με την Κολομβία το 2005 καθώς δήλωνε πως ήταν 19 ετών, ενώ είχε συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του.

Από την πλευρά του, ο παίκτης δεν έχει κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο, ωστόσο ο πατέρας του δήλωσε πως έχει γίνει τυπογραφικό λάθος στα χαρτιά του σχολείου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.