Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε ο Κοτσόλης, περιμένουν για Νάνο

Υπέγραψε ο Κοτσόλης, περιμένουν για Νάνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2013 21:34
Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή του τριφυλλιού στην Ολλανδία. Περιμένουν το πιστοποιητικό της ελευθέρας για Νάνο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο είναι διάρκειας δύο ετών.

Να σημειωθεί πως δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν πρώτα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον έμπειρο γκολκίπερ, για να επισημοποιήσουν τη συμφωνία.

Ο ίδιος θα ταξιδέψει κανονικά αύριο με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Περιμένουν για Νάνο


Υπέγραψε ο Κοτσόλης, περιμένουν για Νάνο
Από την άλλη, στον Παναθηναϊκό περιμένουν το πιστοποιητικό της ελευθέρας του Νάνο, ώστε να ανακοινώσουν την απόκτηση του 29χρονου αριστερού μπακ.

Ο Ισπανός άσος ο οποίος αγωνίστηκε χθες στη φιλική νίκη των «πρασίνων» επί του Ηρακλή Ψαχνών (2-0), βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και συμφώνησε στις τελικές λεπτομέρειες και πλέον αναμένεται το σχετικό έγγραφο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.