Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Τσάβες ο ΠΑΣ

Ανακοίνωσε Τσάβες ο ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2013 20:50
Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κριστιάν Γκαμπριέλ Τσάβες ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ. «Να δικαιώσω όσους με πίστεψαν» δήλωσε ο παίκτης.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε ο συμπατριώτης του Τόμας Ντε Βινσέντι, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας δήλωσε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει τις προπονήσεις καθώς θέλει να δικαιώσει όλους όσους τον πίστεψαν.

Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την απόκτηση του Cristian Gabriel Chavez για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται σήμερα στα Ιωάννινα εφόσον αναχωρεί από την Αθήνα με την πτήση των 20:00 της Ολυμπιακής Αεροπορίας, με άφιξη 21:00.

Ο Τσάβες γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1987 (26 χρονών), έχει ύψος 1,75. και αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού χάφ. Προηγούμενες ομάδες: Σαν Λορέντζο, Γκοντόι Κρουζ, Ατλέτικο Τουκουμάν, Νάπολι, Σαν Λορέντζο, Αλμιράντε Μπράουν, Νάπολι».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του o Cristian Gabriel Chavez δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Όταν άκουσα για την πιθανότητα να αγωνιστώ πάλι στην Ευρώπη και στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αισθάνθηκα και κατάλαβα, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, ότι ήταν μια πολύ σημαντική ευκαιρία για μένα.

Η συμπεριφορά του προέδρου και των ανθρώπων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήταν εκπληκτική απέναντί μου και από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε μου έδειξαν το πόσο πολύ με πιστεύουν και θέλουν να έρθω στην ομάδα.

Δεν βλέπω την ώρα ξεκινήσω τις προπονήσεις και να δικαιώσω όλους αυτούς που πιστεύουν σε μένα και έκαναν το παν για να με αποκτήσουν.

Προτεραιότητα έχει πάντα για μένα ο ομαδικός στόχος. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει ποδόσφαιρο θέλω πάντα να κερδίζω και γι αυτό αγωνίζομαι. Ποτέ δεν σκέφτομαι ότι μπορεί να χάσω. Θέλω να βοηθήσω στο επίπεδο που μπορώ και αν καταφέρω στην φετινή χρονιά να πετύχω και δέκα γκολ τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.