Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιλάει με Μαρτίνο η Μπαρτσελόνα

Μιλάει με Μαρτίνο η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2013 16:38
Ο Χεράρδο Μαρτίνο είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει το τιμόνι της Μπαρτσελόνα, με τους Άντονι Θουπιθαρέτα και Ραούλ Σανλεΐ να βρίσκονται στο Μπουένος Άιρες ώστε να διαπραγματευτούν μαζί του και να τον πείσουν να έρθει μαζί τους στη Βαρκελώνη. «Μου ταιριάζει το στιλ της Μπαρτσελόνα» δήλωσε ο αργεντινός τεχνικός.

Όπως αναφέρει η «Marca», η Μπαρτσελόνα θέλει να ανακοινώσει το αργότερο μέχρι αύριο τον νέο της τεχνικό, και γι’ αυτό οι Άντονι Θουπιθαρέτα και Ραούλ Σανλεΐ έχουν ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι» από τον Χεράρδο Μαρτίνο ο οποίος είναι ο πρώτος της σχετικής λίστας για τον αντικατάσταση του Τίτο Βιλανόβα.

Ο πρώην τεχνικός της Νιούελς ο οποίος έκανε μια εξαιρετική πορεία με την ομάδα της αργεντινής την περασμένη σεζόν, κατακτώντας το Τορνέο Φινάλ (πρώην Κλαουσούρα), τόνισε πως το στιλ της Μπαρτσελόνα του ταιριάζει, δείχνοντας πως είναι διαθέσιμος να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας:

«Ναι, πιστεύω πως μου ταιριάζει το στιλ της Μπαρτσελόνα. Δεν θα μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ. Έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν τη μπάλα σε μικρούς χώρους, κάτι που λίγες ομάδες μπορούν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασκείται κριτική σε μία ομάδα που βρίσκεται για 5 χρόνια στην κορυφή », δήλωσε στο «Fox Sports» ο 50χρονος τεχνικός.

Μάλιστα, για την πρόσληψη του Μαρτίνο έχει δώσει το «πράσινο» φως και ο συμπατριώτης του Λιονέλ Μέσι ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις του:

«Μου αρέσει ο Μαρτίνο. Είναι ένας τεράστιος προπονητής και το απέδειξε στην Αργεντινή με ό,τι έκανε με τη Νιούελς και με τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε τη σεζόν. Οι ομάδες του παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και όλοι τον σεβόμαστε» , τόνισε ο Μέσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.