Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάρκεβιτς: «Ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες ο ΠΑΟΚ»

Μάρκεβιτς: «Ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2013 13:03
Ως δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε για την Μέταλιστ τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας, Μίρον Μάρκεβιτς με δηλώσεις του στον ουκρανικό Τύπο.

Ο 62χρονος τεχνικός τόνισε συγκεκριμένα πως ο ΠΑΟΚ ξεχώριζε από τις υπόλοιπες ομάδες στο γκρουπ των αδύναμων, χαρακτήρισε «τρελούς» τους οπαδούς του «δικεφάλου» ενώ συμπλήρωσε πως θα προτιμούσε ο αγώνας στην Τούμπα να γίνονταν με κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίρον Μάρκεβιτς στην ιστοσελίδα «sport-express.ua»


Γνωρίζατε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μία από τις ομάδες που ήταν πιθανόν να αντιμετωπίσετε;

«Σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι το ίδιο, οπότε δεν ήταν κάτι το σημαντικό. Κάθε μία από αυτές τις ομάδες μπορούσε να κληρωθεί μαζί μας. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές είναι προπονημένες σωστά τακτικά και με καλή τεχνική προετοιμασία. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες αδύναμες ομάδες. Έχει "τρελούς" οπαδούς που δείχνουν ιδιαίτερη αφοσίωση ομάδα και βγάζουν πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Όπως γνωρίζετε, στον πρώτο αγώνα μετά από απόφαση της UEFA, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

«Δε με πειράζει. Η δυσκολία δεν παύει να ισχύει. Ειλικρινά, η ομάδα μας, ίσως θα ήταν καλύτερα αν οι θεατές ήταν παρών στο γήπεδο. Ήταν ένα καλό κίνητρο για εμάς. Στο ματς που παίξαμε για το πρωτάθλημα Ουκρανίας με την Άρσεναλ το γήπεδο ήταν μισοάδειο και να σας πω την αλήθεια δεν ήταν όμορφη θέα. Το άδειο γήπεδο σε κάποιο βαθμό σε χαλαρώνει, οπότε θα ήθελα ατμόσφαιρα παρόμοια με εκείνη που αντιμετωπίσαμε στον Πειραιά, όταν αναμετρηθήκαμε με τον Ολυμπιακό».

Γνωρίζατε ότι στον ΠΑΟΚ είναι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο πρώην παίκτης της Καρπάτι Λούκας, αλλά και πολλοί Έλληνες παίκτες της εθνικής ομάδας όπως ο Κωνσταντίνος Κατσουράνης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης;

«Γνωρίζω ήδη κάποια πράγματα για τον αντίπαλο μας, αλλά πρέπει να μελετήσω κι άλλο. Πληροφορίες σχετικά με τον ΠΑΟΚ έχω ήδη, αλλά θα έχω περισσότερες όταν πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι. Αλλά απ' ότι είδα οι Έλληνες ενδιαφέρονται περισσότερο για εμάς».

Είχατε δώσει την ίδια μονομαχία με έναν άλλο εκπρόσωπο της Ελλάδα, τον Ολυμπιακό.. Γνωρίζετε για τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν γίνει συμπεράσματα;

«Η ΠΑΕ στην Ελλάδα είναι σε ένα σοβαρό επίπεδο. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, είναι όλα γνωστά κλαμπ στην Ευρώπη. Είναι σαφές ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τη Μέταλιστ δεν θα είναι εύκολο».

Στη σεζόν 2013/14 η ομάδα σας περιλαμβάνει δύο επιθετικούς, τους Μάρκο Ντέβιτς και τον Τζόναθαν Κριστάλντο. Δεν νομίζετε ότι είναι λίγοι για να ανταποκριθούν σε τρεις διοργανώσεις;

«Πράγματι, θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στην επιθετική γραμμή. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να το λύσουμε αυτό το πρόβλημα όσο πιο σύντομα γίνεται».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.