Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βροντερό παρόν του κόσμου στην Τούμπα, ενοχλημένος με παίκτες ο Στέφενς

Βροντερό παρόν του κόσμου στην Τούμπα, ενοχλημένος με παίκτες ο Στέφενς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2013 23:35
Πάνω από 4000 οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρόν στην ανοικτή προπόνηση του «δικεφάλου» στην Τούμπα, ζητώντας την πρόκριση με την Μέταλιστ. Στέφενς: «Δεν μου αρέσει η νοοτροπία κάποιων παικτών».

Βροντερό παρόν έδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι οποίοι αποθέωσαν τον Χουμπ Στέφενς και τους παίκτες στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας. Την τιμητική τους είχαν οι Γκαρσία και Λίνο, ενώ οι νεοαποκτηθέντες Λούκας και Νέτσιντ κοιτούσαν εντυπωσιασμένοι την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος.

Από την άλλη, ο Στέφενς στις δηλώσεις του μετά το οικογενειακό διπλό, δήλωσε ενοχλημένος με τη συμπεριφορά κάποιων παιχτών του οι οποίοι έκαναν κόλπα για τον κόσμο.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν η Μέταλιστ είναι δύσκολος αντίπαλος, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Νέτσιντ θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τους ουκρανούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέφενς μετά το τέλος της «ανοιχτής» προπόνησης:


Βροντερό παρόν του κόσμου στην Τούμπα, ενοχλημένος με παίκτες ο Στέφενς
Για τη Μέταλιστ:

«Παρακολουθώ τη Μέταλιστ και είναι πολύ δυνατή ομάδα. Παίζει γρήγορο και καλό ποδόσφαιρο. Δε νομίζω ότι είναι καλή κλήρωση για εμάς, αλλά ούτε και αυτοί είναι ήσυχοι που κληρώθηκαν με εμάς».

Για το γεγονός ότι η Μέταλιστ έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της:

«Σίγουρα είναι καλό ότι έχουν επίσημα παιχνίδια πόδια τους, αφού έχει αρχίσει το ουκρανικό πρωτάθλημα. Είναι κρίμα για εμάς που δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια και αρχίζουμε αργά. Ξέραμε πότε είναι τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αγωνιστούμε με αυτά τα δεδομένα».

Για την επαναφορά της Φενέρ στην κλήρωση και την υποβίβαση του ΠΑΟΚ στους αδύναμους:

«Σίγουρα δε μου άρεσε αυτό που έγινε, αλλά, δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτήν την απόφαση. Πρέπει μόνο να την αποδεχτούμε».

Για το αν παιχνίδι με τη Νις είναι το τεστ για το ματς με τη Μέταλιστ:

«Ναι είναι το τελευταίο τεστ. Ακόμα και σήμερα ήταν ένα τεστ. Είδα κάποιους να παίζουν για τον κόσμο και να κάνουν κόλπα, αλλά πρέπει να παίζουν για το αποτέλεσμα και τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορώ να το αποδεχτώ».

Βροντερό παρόν του κόσμου στην Τούμπα, ενοχλημένος με παίκτες ο Στέφενς
Για το αν γίνει κάποια μεταγραφή:

«Έχουμε καλή ομάδα, υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και πορευόμαστε με αυτούς».

Για την ετοιμότητα του Νέσιντ:

«Δεν είναι κακό δείγμα αυτό που έδειξε. Περιμένουμε τα τεστ που έκανε, αλλά από αυτό που είδα σήμερα νομίζω ότι είναι έτοιμος, έχοντας κάνει προετοιμασία, αλλά έχει παίξει και παιχνίδια».

Για το αν έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να δει την ομάδα, αφού με τη Μέταλιστ είναι χωρίς θεατές:

«Αυτό είναι ένα πράγμα που το κάνουμε και για τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο. Βλέποντας κάποιους παίκτες να παίζουν μόνο για τον κόσμο και δεν είναι δυνατό να δέχομαι τέτοιες ενέργειες. Πιστεύω ότι με το πέρασμα του χρόνου να εφαρμόσουν αυτό που θέλω».

Για το αν του αρέσει η Θεσσαλονίκη:

«Μου αρέσει, αλλά ήρθαμε για δουλειά και να έχουμε αποτελέσματα. Είναι η πρώτη προπόνηση μετά την προετοιμασία. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να ξέφυγαν λίγο, αλλά θα επανέλθουν από αύριο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.