Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κέρδισε αλλά δεν εντυπωσίασε στα Ψαχνά ο Παναθηναϊκός,

Κέρδισε αλλά δεν εντυπωσίασε στα Ψαχνά ο Παναθηναϊκός,

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2013 22:52
Τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών πήρε ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες. Σκόρερ οι Δώνης και Τριανταφυλλόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός με σύστημα 4-3-3, έδειξε από τα πρώτα λεπτά διάθεση, ωστόσο παρουσίασε προβλήματα ανάπτυξης απέναντι στη μαζική άμυνα του Ηρακλή. Παράλληλα εμφάνισε ξανά αμυντικά κενά τα οποία επέτρεψαν στον αντίπαλο να φτάσει κοντά στην ισοφάριση σε αρκετές περιπτώσεις.

Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν εύκολα ευκαιρίες στην απέναντι εστία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καλή στιγμή του ήρθε στο 23', όταν ο Μπαϊράμι, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε όμως το σουτ του κόπηκε από τους αμυντικούς του Ηρακλή.

Ωστόσο στο 27’ ο Δώνης με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, το οποίο διατηρήθηκε χάρη στην απόκρουση του Ταμπάκη τρία λεπτά αργότερα, με τον γκολκίπερ των «πρασίνων» να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ με τον Ντάνιελ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αναστασίου πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, βάζοντας στο παιχνίδι κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 57’ με σουτ του Κουτρουμπή. Δύο λεπτά μετά ο Ηρακλής έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, με τον Ντάνιελ να χάνει νέο τετ-α-τετ, αυτή τη φορά απέναντι στον Καπίνο.

Ο Ηρακλής ήταν πιο πιεστικός στη συνέχεια, με τον Καπίνο ωστόσο να κράτησε το μηδέν όποτε χρειάστηκε, και τελικώς ο Τριανταφυλλόπουλος πέτυχε το 2-0 στο 80’ με κεφαλιά για το τελικό σκορ.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Μπαιράμι, ενώ καλά στοιχεία γραφής έδειξε και ο Νάνο, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.

Οι συνθέσεις:


Παναθηναϊκός: Ταμπάκης (46' Καπίνο), Σπυρόπουλος, Χουχούμης (31' Nάνο), Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Μέντες (46' Λαγός), Ζέκα (46' Σταματάκης), Δώνης (46' Αναστασόπουλος), Ντίνας (46' Κουσίδης), Μπαϊράμι (46' Μουζακίτης), Γιαννιτσάνης.

Ηρακλής Ψαχνών: Πουρής (Αθανασόπουλος), Στουρνάρας (Χασαπίδης), Παλαιολόγος (Δημητρακόπουλος), Νικολόπουλος (Βάρδας), Λάμπρου, Γκεβίσης, Φελέκης (Ευσταθίου, Επιτροπάκης (Γκάβαλης, Πολίτης) Σπανός, Ντάνιελ (Φράγκος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.