Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκε ο Γκουφράν

Ανακοινώθηκε ο Γκουφράν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2013 00:59
Παίκτης της Νιούκαστλ και με τη βούλα είναι ο Γιοάν Γκουφράν ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 4.5 χρόνια και παρουσιάστηκε από τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Γάλλος επιθετικός αποκτήθηκε από την Μπορντό με το ποσό των 1.4 εκατομμυρίων λιρών σύμφωνα με τα Αγγλικά μέσα, ενώ η ολοκλήρωση της συμφωνία είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο χθες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Ο 26χρονος ο οποίος έχει σημειώσει φέτος 8 γκολ στο Γαλλικό πρωτάθλημα, αναμένεται να καλύψει το κενό του Ντεμπά Μπα, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας:
«Είμαι πολύ περήφανος που έγινα μέλος αυτού του φανταστικού συλλόγου. Ευχαριστήθηκα κάθε στιγμή στα χρόνια που πέρασα στη Μπορντό, όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, μιας και είναι καιρός για μία καινούργια πρόκληση» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γάλλος φορ.

Οι μεταγραφές ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ για τις «καρακάξες», καθώς η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον 20χρονο φουλ-μπακ Αϊντάρα της Νανσί, ενώ θετικά είναι τα νέα και με τον Μαουρίτσιο Κολοτσίνι, ο οποίος και τελικώς δεν τα βρήκε τελικώς με την Σαν Λορέντζο και πιθανότατα θα μείνει στην ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.