Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Αλμπιόλ η Νάπολι, πλησιάζει και ο Ιγκουαΐν

Ανακοίνωσε Αλμπιόλ η Νάπολι, πλησιάζει και ο Ιγκουαΐν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2013 14:07
Παίκτης της Νάπολι είναι και επίσημα ο Ραούλ Αλμπιόλ ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα από τους «παρτενοπέι». Πλησιάζει ο Ιγκουαΐν.

Ακόμα έναν παίκτη από την Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε η Νάπολί, καθώς μετά τον Καγεχόν, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ α ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ραούλ Αλμπιόλ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για την μετακίνηση του 28χρονου στόπερ έναντι του ποσού των 12 εκατ. ευρώ και σήμερα οριστικοποιήθηκε η συμφωνία.

Πλησιάζει ο Ιγκουαΐν


Ανακοίνωσε Αλμπιόλ η Νάπολι, πλησιάζει και ο Ιγκουαΐν
Από την άλλη, η Νάπολι βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε όλα για την μετακίνηση του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ο Έντισον Καβάνι στην Νάπολι, με την μεταγραφή να κλείνει στα 35 εκατ. ευρώ.

Ο Ιγκουαΐν βρίσκονταν στο στόχαστρο της Γιουβέντους και της Άρσεναλ, ωστόσο τελικώς φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.