Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκε στην Ιντερνασιονάλ ο Σκόκο

Ανακοινώθηκε στην Ιντερνασιονάλ ο Σκόκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2013 00:12
Παίκτης της Ιντερνασιονάλ είναι και επίσημα ο Νάτσο Σκόκο, καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του μαζί με αυτή του μέσου Άλεξ. Αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Νιούελς ο Αργεντινός.

Ο 28χρονος πρώην άσος της ΑΕΚ, βρίσκονταν στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό της βραζιλιάνικης Ιντερνασιονάλ, η οποία ανακοίνωσε την μεταγραφή του, με το ποσό της μεταγραφής να φέρεται πως αγγίζει 5 εκατ. ευρώ, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους φίλους της Νιούελς, όπου φέτος κατέκτησε με την ομάδα το Τορνέο Φιναλ, ενώ παράλληλα έφτασε μια… ανάσα από τους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες:

«Είμαι χαρούμενος που πάω στην Ιντερνασιονάλ. Πιστέψτε με αισθάνομαι ευγνώμων για την κατανόηση των φίλων της Νιούελς που με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου».

Να σημειωθεί πως ο αργεντινός άσος χρίστηκε πρώτος σκόρερ στο Τορνέο Φιναλ (πρώην Κλαουσούρα) με 11 γκολ, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται και στην κορυφή των σκόρερ του Κόπα Λιμπερταδόρες με 6 γκολ, ισοβαθμώντας με τους άσους της Ατλέτικο Μινέιρο, Ταρντέλι και Τζο οι οποίοι θα δώσουν ακόμα ένα παιχνίδι για τον 2ο τελικό του θεσμού κόντρα στην Ολίμπια.

Παράλληλα, η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε τη συμφωνία με της με τον 31χρονο χαφ Άλεξ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά την πρώτη του θητεία (2004-09).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.