Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουκρανία: Νίκη με ανατροπή για Μέταλιστ

Ουκρανία: Νίκη με ανατροπή για Μέταλιστ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2013 23:53
Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς πανυγήρισε στο ουκρανικό πρωτάθλημα η Μέταλιστ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Άρσεναλ Κιέβου (2-1) χάρη σε ανατροπή τριών λεπτών, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγώνα, παρουσίασε αρκετά κενά στην άμυνα της και το πλήρωσε στο 41’ όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Γκομένιουκ.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, ο Μάρκεβιτς πέρασε τον Κριστάλδο ως δεύτερο επιθετικό στην θέση του Μάρλος, και η Μέταλιστ κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα σε τρία λεπτά. Την αρχή έκανε ο ο Σόσα 52’ για να πάρει τη σκυτάλη ο συμπατριώτης του, Κριστάλντο οποίος τρία λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Χαρκόβου.

Έτσι, η Μέταλιστ διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στο ουκρανικό πρωτάθλημα με 6 βαθμούς, όσους έχει και η Ντρίπρο του Χουάντε Ράμος.

Από την άλλη, με 4 βαθμούς ακολουθεί η Ντιναμό Κίεβου η οποία επικράτησε της Χοβέρλα του Σωτήρη Μπαλάφα με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του νεοαποκτηθέντα Μποκανί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.