Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνο και Λουίς Ενρίκε τα φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Μαρτίνο και Λουίς Ενρίκε τα φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2013 16:31
Τα ονόματα των Χεράρδο Μαρτίνο και Λουίς Ενρίκε κυριαρχούν στον ισπανικό Τύπο ως οι επικρατέστεροι διάδοχοι του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Παραμένουν στη λίστα οι Λάουντρουπ, Κούμαν και Βαλβέρδε. Γιουπ Χάινκες και Μαρσέλο Μπιέλσα θέλει ο κόσμος.

Δημοσιεύματα των «El Mundo Deportivo», «Marca» and «AS», αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα έχει στραφεί στην περίπτωση του Χεράρδο Μαρτίνο τον οποίο θεωρούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της ομάδας.

Ο 50χρονος Αργεντινός τεχνικός οδήγησε φέτος την Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο στην κατάκτηση του Τορνέο Φιναλ (πρώην Κλαουσούρα) τη φετινή σεζόν στην Αργεντινή, ενώ παράλληλα έφθασε με τους «λεπρούς» ως τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο ίδιος δεν έχει συμβόλαιο πλέον με τον αργεντίνικο σύλλογο, και από τα ισπανικά Μέσα θεωρείται ως ο επικρατέστερος για τη θέση.

Μαρτίνο και Λουίς Ενρίκε τα φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Στο παρελθόν έχει βρεθεί στον πάγκο της εθνικής Παραγουάης από το 2006 ως το 2011, ωστόσο η μηδαμινή εμπειρία του από Ευρώπη, ίσως αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή του από τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα».

Αντίθετα, η «Sport», αναφέρει πως φαβορί για τη θέση είναι ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος υπέγραψε πριν λίγες εβδομάδες στη Θέλτα, ωστόσο φέρεται πως οι Καταλανοί είναι σε θέση να πληρώσουν την ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ και να τον φέρουν στη Βαρκελώνη.

Από την άλλη, η «Mundo Deportivo» εξακολουθεί να έχεις στη λίστα των υποψηφίων τους Λάουντρουπ, Κούμαν και Βαλβέρδε, ενώ τις τελευταίες ώρες έχει ακουστεί και το όνομα του Ράικαρντ.

Τέλος, στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, διεξάγεται γκάλοπ για τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Έως τώρα έχουν ψηφίσει πάνω από 22.000 άτομα, με τον Γιουπ Χάινκες να βρίσκεται στην 1η θέση με ποσοστό 28%, ενώ δεύτερος είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα με 22%. Ακολουθεί ο Λουίς Ενρίκε με 18%, ενώ μόλις 2% έχει συγκεντρώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.