Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι υποψήφιοι διάδοχοι του Βιλανόβα

Οι υποψήφιοι διάδοχοι του Βιλανόβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 23:20
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Τίτο Βιλανόβα από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, η ονοματολογία για τον διάδοχο του έχει ήδη πάρει «σάρκα και οστά» στον Ισπανικό Τύπο, με την «AS» να παρουσιάζει τους Άντρε Βίλας Μπόας, Λουίς Ενρίκε και Μαρσέλο Μπιέλσα ως τα φαβορί για την θέση. Στα υπόψη και ο Βαλβέρδε!

Όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, ο Τίτο Βιλανόβα δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» λόγω της θεραπείας που αναμένεται να ακολουθεί το επόμενο διάστημα για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στην παρωτίδα.

Ο ισχυρός άντρας των Καταλανών τόνισε πως ο αντικαταστάτης του αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, και ήδη στον ισπανικό Τύπο έχουν κάνει την εμφάνισή τους σενάρια για την επόμενη ημέρα των πρωταθλητών Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «AS», ο τεχνικός της Τότεναμ, Άντρε Βίλας Μπόας είναι ένα από τα φαβορί για τη θέση, ωστόσο η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεσμεύεται με ρήτρα ύψους 14 εκατ. ευρώ!

Από την άλλη, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται το όνομα του Λουίς Ενρίκε ο οποίος τον Ιούνιο ανέλαβε τη Θέλτα, ενώ στα υπόψη βρίσκεται και η λύση του Μαρσέλο Μπιέλσα ο οποίος αποχώρησε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο τέλος της σεζόν.

Από την άλλη, η Καταλανική «Mundo Deportivo» έχει δική της λίστα υποψήφιων τεχνικών στην οποία συμπεριλαμβάνει τον Μίκαελ Λάουντρουπ της Σουόνσι, τον Ρόναλντ Κούμαν της Φέγιενορτ αλλά και τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της Μπιλμπάο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.