Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μαρκίνιος

Υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μαρκίνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 20:50
Και με τη… βούλα στην Παρί Σεν Ζερμέν ανήκει ο Μαρκίνιος ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα πέντε χρόνια, με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 35 εκατ. ευρώ.

Η είδηση ήταν γνωστή από χθες το βράδυ και σήμερα επισημοποιήθηκε, με τον 19χρονο βραζιλιάνο αμυντικό να ανακοινώνεται για τα επόμενα 5 χρόνια στους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι έδωσαν το ποσό των 35 εκατ. ευρώ στην Ρόμα για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί έχει δαπανήσει μέσα σε τρεις ημέρες το εντυπωσιακό ποσό των 114 εκατ. ευρώ. Αρχικά έδωσε 64 εκατ. για τον Καβάνι από την Νάπολι, ύστερα 15 εκατ. για τον Ντιν από τη Λιλ και τώρα 35 εκατ. για τον Μαρκίνιος!

Ο νεοαποκτηθέντας άσος της Παρί σημείωσε 30 συμμετοχές την περσινή σεζόν με τους «τζιαλορόσι» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πλέον θα αγωνίζεται στο Σαμπιονά, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που υπέγραψε στην Παρί:

Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην Παρί Σεν Ζερμέν, σε ένα σύλλογο που έχουν αγωνιστεί πολλοί Βραζιλιάνοι κι έχουν γράψει ιστορία. Θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσω την παράδοση και να βάλω το όνομά μου στην ιστορία της ομάδα. Ελπίζω να μπω στην καρδιά των οπαδών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.