Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σισέ: «Διάλεξα το 13 για τη Θύρα 13»

Σισέ: «Διάλεξα το 13 για τη Θύρα 13»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 19:53
Τη φανέλα με το νούμερο «13» επέλεξε στην Κουμπάν ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος τόνισε πως διάλεξε το συγκεκριμένο νούμερο λόγω της Θύρας 13.

Ο Γάλλος επιθετικός ο οποίος τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στη Ρωσία με την φανέλα της Κούμπαν, έδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να διαλέγει το νούμερο «13» λόγω της Θύρας 13.

Μάλιστα ο ίδιος χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως δεύτερο σπίτι του:

Σε ερώτηση γιατί διάλεξε τον αριθμό «13» στην Κούμπαν:

«Συνήθως προτιμώ το `9' αλλά στην Κουμπάν το έχει άλλος παίκτης (σ.σ ο Ιγκνατίεφ) και γι αυτό επέλεξα το `13'. Επιπλέον, έχω μια πολύ πολύ θερμή σχέση με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Εχουν ένα σύνδεσμο που λέγεται `Θύρα 13', οπότε ο αριθμός αυτός μου είναι ιδιαίτερα οικείος και αγαπητός. Ο Παναθηναϊκός θα είναι για όσο ζω το δεύτερό μου σπίτι. Είχα παρακολουθήσει παιχνίδια του μαζί με τους οπαδούς από τις εξέδρες και ήταν μια πολύ σπουδαία και ξεχωριστή εμπειρία».

Για το ντεμπούτο του με την Κουμπάν:

«Θα παίξω αυτή την αγωνιστική κόντρα στην Τομ Τομσκ (20/7, 15:00). Είμαι αποφασισμένος να δείξω στους οπαδούς τι μπορώ να κάνω. Δόξα τω Θεώ ήρθαν πλέον όλα τα χαρτιά της μεταγραφής μου και πλέον είμαι στη διάθεση του προπονητή. Ελπίζω να κάνω ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στην Τομ. Είμαι χαρούμενος που τελείωσαν όλα τα θέματα με τα χαρτιά.

Είμαι σε τοπ φόρμα, μπορεί να είχα πολλούς τραυματισμούς στο παρελθόν αλλά είμαι καλύτερος παίκτης από ότι ήμουν. Ο βασικός λόγος που ήρθα στην Κουμπάν ήταν για να παίξω στο Europa League. Θέλω να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε αυτή την διοργάνωση. Μετά την αποδέσμευση μου από την ΚΠΡ είχα προτάσεις από γαλλικές ομάδες, αλλά δεν θα ήθελα να πω από ποιες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.