Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Στο ΟΑΚΑ το Καλλονή – Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Στο ΟΑΚΑ το Καλλονή – Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 17:28
Στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 21:30 θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα σε Καλλονή και Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η λεσβιακή ΠΑΕ. Στη Φυλή τα υπόλοιπα ματς έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα στον Ταρλά.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή το μεσημέρι, η ΑΕΛ Καλλονής ενημέρωσε τον κόσμο της ότι «ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών)».

Υπενθυμίζεται πως το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο οποίο αγωνίζεται ο σύλλογος, βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ.

Έτσι, η Καλλονή θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στην Σούπερ Λιγκ στο γήπεδο του Αμαρουσίου, και λόγω της εμπορικότητας του αντιπάλου, το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας είναι μεγάλο, καθώς εκτιμάται πως θα «κοπούν» περισσότερα από 20.000 εισιτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπόλοιπα παιχνίδια έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο τους, θα γίνουν πιθανότατα στο γήπεδο της Φυλής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.