Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με Ραπίντ Βιέννης ο Αστέρας, Σταντάρ Λιέγης η Ξάνθη

Γιουρόπα Λιγκ: Με Ραπίντ Βιέννης ο Αστέρας, Σταντάρ Λιέγης η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 14:18
Η Ραπίντ Βιέννης που απέκλεισε πέρσι τον ΠΑΟΚ στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης για τον 3ο προκριματικό γύρο, ενώ την άλλη, η Ξάνθη εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λίνφιλντ, θα αντιμετωπίσει την Σταντάρ Λιέγης η οποία έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση της μετά τη νίκη της με 3-1 απέναντι στη Ρέκιαβικ.

Το εμπόδιο της Ραπίντ Βιέννης θα κληθεί να ξεπεράσει ο Αστέρας Τρίπολης εάν θέλει να βρεθεί στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί οι Αρκάδες να απέφυγαν μεγαθήρια όπως οι Σεντ Ετιέν και Στουτγκάρδη, ωστόσο η ομάδα της Αυστρία μόνο εύκολη αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Από την άλλη, η Ξάνθη εφόσον φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Λινφιλντ (βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα της με 0-1 στα Πηγάδια) θα αντιμετωπίσει την Σταντάρ Λιέγης, η οποία είναι ίσως η πιο δύσκολη ομάδα που θα μπορούσε να συναντήσει.

Οι Βέλγοι ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους απέναντι στην Ρέκιαβικ, καθώς επικράτησαν χθες με 3-1 μέσα στην Ισλανδία και μόνο με θαύμα δεν θα περάσουν στον 3ο προκριματικό γύρο.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν την 1η Αυγούστου, με τον Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη την Ραπίντ, ενώ εάν προκριθεί η Ξάνθη, θα υποδεχθεί στα Πηδάγια την Σταντάρ Λιέγης. Οι επαναληπτικοί είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 8 Αυγούστου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.