Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Ανεβαίνουν 3, υποβιβάζονται 6 ομάδες

Football League: Ανεβαίνουν 3, υποβιβάζονται 6 ομάδες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 02:40
Τρεις ομάδες θα ανέβουν στην Σούπερ Λιγκ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ από την άλλη έξι ομάδες θα υποβιβαστούν στην Γ’ Εθνική, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Football League. Μέχρι τις 25 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής.

Παρότι η Σούπερ Λίγκ αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΕΠΟ την άνοδο μόνο δύο ομάδων από τη Football League της επόμενης περιόδου, η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, προχώρησε στην ανακοίνωση πως την επόμενη σεζόν θα ανέβουν τρεις ομάδες στην 1η κατηγορία, ενώ παράλληλα θα υποβιβαστούν έξι στην Γ’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, οι δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ολοκληρώνονται στις 25 Ιουλίου και την επόμενη ημέρα θα ανακοινωθεί πόσες ομάδες θα λάβουν μέρος στη φετινή Football League.

Η ανακοίνωση:


«Kατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αποφασίστηκαν τα εξής:

Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 οι ομάδες που θα ανέλθουν στην SUPER LEAGUE θα είναι τρείς (3) και οι ομάδες που θα υποβιβαστούν θα είναι έξι (6).

Οι ομάδες που θα μετέχουν στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ έχουν δικαίωμα να καταθέσουν την πρόθεση συμμετοχής, έως την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013.

Επισημαίνεται ότι η παραπάνω ημερομηνία είναι αποκλειστική».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.