Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Το CAS έστειλε στους αδύνατους τον ΠΑΟΚ

Τσάμπιονς Λιγκ: Το CAS έστειλε στους αδύνατους τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2013 18:17
Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ΟΥΕΦΑ προχώρησε στην ανάκληση της απόφασης αποκλεισμού της Φενέρμπαχτσε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι την οριστική απόφαση από το CAS, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μπαίνει στους αδύνατους στην αυριανή κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Φενέρ, Γιλντιρίμ Αζίζ που αποκάλυψε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, το CAS ανακοίνωσε ότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στην ΟΥΕΦΑ και τις τουρκικές ομάδες (Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας), για την ανάκληση της ποινής αποκλεισμού τους, μέχρι να αποφασίσει οριστικά το Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τούρκικες ομάδες μπαίνουν κανονικά τις αυριανές κληρώσεις των προκριματικών, και έτσι ο ΠΑΟΚ υποβιβάζεται στο γκρουπ των αδυνάτων με αποτέλεσμα το έργο πρόκρισης του στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ να γίνεται σαφώς πιο δύσκολο.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κληθεί πλέον να αντιμετωπίσει μία εκ των Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Φενέρμπαχτσε και Μέταλιστ και αποφεύγει τις Σάλτσμπουργκ, Νόρτζελαντ, Γκρασχόπερς, Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.