Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Νάνο

Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Νάνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2013 16:18
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι ο Νάνο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. «Έρχομαι για να βοηθήσω» τόνισε ο παίκτης, «λύθηκαν τα προβλήματα με την Πονφεραντίνα», τόνισε ο εκπρόσωπος του, Βασίλης Τσάρτας.

Το πόδι του στην Αθήνα πάτησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νάνο προκειμένου να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ο 29χρονος αριστερός μπακ έμεινε-όπως όλα δείχνουν- ελεύθερος από την Πονφερατίνα και σήμερα βρέθηκε στην Αθήνα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να δηλώνει πως έρχεται να βοηθήσει, ενώ χαρακτήρισε την μεταγραφή του στο τριφύλλι, την σημαντικότερη της καριέρας του:

«Είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου. Περιμένω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για να πετύχει αυτό το στόχο».

Να σημειωθεί πως στην Πονφεραντίνα δηλώνουν ότι ο Νάνο ανήκει ακόμα στον ισπανικό σύλλογο, καθώς ισχυρίζονται πως το συμβόλαιό του έχει ανανεωθεί αυτόματα λόγω της συμπλήρωσης συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών την περσινή σεζόν.

Αυτό διέψευσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Βασίλης Τσάρτας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για να βρίσκεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα που υπήρχαν με την ομάδα του».

Ωστόσο, ο εκτελεστικός εκπρόσωπος της ισπανικής ομάδας, Εδουάρδο Ντομίνγκεζ, αποκάλυψε πως έχει καταγγείλει τον παίκτη στη διοργανώτρια Αρχή της Ισπανίας:

«Πιστεύουμε πως το συμβόλαιο του έχει ανανεωθεί αυτόματα. Είναι φανερό λοιπόν πως έχει υπογράψει δυο συμβόλαια (δηλαδή με Παναθηναϊκό και Πονφεραντίνα). Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωση του και δεν έχουμε σκοπό να τον αφήσουμε να φύγει τόσο εύκολα.

Έχουμε καταγγείλει την υπόθεση στη διοργανώτρια Αρχή της Ισπανίας και έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα
», τόνισε χαρακτηριστικά.

Βελτιωμένη πρόταση σε Καστιγιόν


Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Νάνο
Όσον αφορά την υπόθεση του Καστιγιόν, ο Ολλανδός επιθετικός ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από χθες, δεν έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό καθώς οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν στο οικονομικό κομμάτι.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση το μεσημέρι και περιμένουν την απάντηση του παίκτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.