Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Είπε «αντίο» ο Παναθηναικός

Κύπελλο Ελλάδας: Είπε «αντίο» ο Παναθηναικός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2013 19:37
Νέο σοκ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατάφερε να μείνει εκτός από το Κύπελλο, χάνοντας την πρόκριση στο 87’ απέναντι στον Πλατανιά, ο οποίος με σκόρερ τον Αναστασάκο, πήρε την νίκη με 1-0 και συνάμα την ιστορική πρόκριση. Φωνές των «πράσινων» για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μαυρία στο 58’.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ κακό ρυθμό, με αργό τέμπο, κάτι που ευνοούσε τον Παναθηναϊκό καθώς είχε σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι (2-1). Ο Πλατανιάς είχε μία ελαφρά υπεροχή, ωστόσο την μοναδική καλή φάση την είχε ο Παναθηναϊκός, με τον Τοτσέ στο 25’ να πιάνει… αέρα από καλή θέση για γκολ.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα βελτιώθηκαν, με τον Πλατανιά να χάνει μεγάλη στιγμή με τον Ονιέμα στο 49’ ο οποίος και νικήθηκε από τον Καπίνο σε τετ-α-τετ. Ωστόσο 10 λεπτά μετά ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των «πρασίνων» σε καθαρή ανατροπή του Μαυρία.

Όσο πέρναγε ο χρόνος, ο Πλατανιάς ανέβαζε ρυθμό, πιέζοντας την εστία του Παναθηναϊκού, με του Μαραγκουδάκη να απειλεί δύο φορές στο 65’ και στο 69’. Ο Αναστασιάδης έριξε στο 71’ στο παιχνίδι και δεύτερο φορ, τον Αναστασάκο και αυτός τον δικαίωσε, σκοράροντας από κοντά στο 87’, με το γήπεδο να… παίρνει φωτιά.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και μοιραία αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Οι συνθέσεις


Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς, Κουρτεσιωτης(57’ Κανακούδης), Κάστελς, Τετέ, Μαραγκουδάκης(71’ Αναστασάκος), Ονιέμα, Μιρτσέτα(80’ Δέντσας), Ναζλίδης

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Μαυρίας(80’ Μπαρμπαρούσης), Σισοκό, Τοτσέ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.