Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διαψεύδει για Τζεμπούρ ο ΠΑΟΚ

Διαψεύδει για Τζεμπούρ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2013 15:07
Τέλος στα σενάρια περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, έβαλαν οι άνθρωποι της ομάδας, ενημερώνοντας σχετικά τους εκπροσώπους του Τύπου που παρακολουθούν την προετοιμασία στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεκαθάρισαν πως με την απόκτηση του Νέτσιντ, ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις της ομάδας για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της, κάτι που σημαίνει πως τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Ραφίκ Τζεμπουρ, δεν ευσταθούν.

Διέψευσε για Αϊσάτι ο μάνατζερ του


Διαψεύδει για Τζεμπούρ ο ΠΑΟΚ
Παράλληλα, τις φημολογούμενες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ισμαήλ Αϊσάτι διέψευσε ο μάνατζερ του Ολλανδού επιθετικού, Αλεξάντερ Μπούρσατς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «sportday», ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Αϊσάτι της τουρκικής Αντάλιασπορ, ωστόσο o μάνατζερ του, Αλεξάντερ Μπούρσατς, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την ελληνική ομάδα

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Αϊσάτι στο Μετρόπολις 95,5:

«Δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον ΠΑΟΚ για τον Ισμαήλ Αϊσάτι. Ο παίκτης έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Αντάλιασπορ και αυτή τη στιγμή μεταβαίνει στη Σλοβενία να πάρει μέρος στην προετοιμασία της τουρκικής ομάδας. Δεν αποκλείω να υπάρχει όντως ενδιαφέρον αφού ο Αϊσάτι είναι συμπατριώτης με τον Στέφενς και φαντάζομαι ότι μπορεί να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του. Ωστόσο, εμείς δεν έχουμε έρθει σε κάποια επαφή με τον ΠΑΟΚ».

Σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την Αντάλιασπορ ο μάνατζερ του Αϊσάτι τόνισε:

«Ο Αϊσάτι είχε καλό πρώτο εξάμηνο πέρσι, αλλά δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια. Στόχος του είναι να πάρει έναν τίτλο με την ομάδα και αν αυτό δεν συμβεί θα ψάξει στην Ευρώπη να βρει έναν σύλλογο για να καλύψει τις φιλοδοξίες του. Φυσικά ο ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία, αφού παίζει στη Ευρώπη. Εάν κατατεθεί μια πρόταση δελεαστική στην Αντάλιασπορ και στον ίδιο θα μπορούσε να φύγει ο Αϊσάτι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.