Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μεγάλο βήμα για το τρόπαιο η Ολίμπια

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μεγάλο βήμα για το τρόπαιο η Ολίμπια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2013 13:08
Μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες έκανε η Ολίμπια, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ατλέτικο Μινέιρο στην Ασουνσιόν και απέκτησε προβάδισμα για τον επαναληπτικό τελικό σε μία εβδομάδα στην Βραζιλία. Πέταξαν πέτρες στον Ροναλντίνιο!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23’με απροειδοποίητο σουτ του Σίλβα που δεν άφησε περιθώριο στον Βίκτορ. Μάλιστα ο Ουρουγουανός άσος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που σημείωσε, βγάζοντας την μπλούζα του με αποτέλεσμα να δεχθεί κίτρινη κάρτα και να χάσει έτσι τον επαναληπτικό!

Το γκολ ωστόσο που έκανε τη διαφορά και ίσως κρίνει και τον τελικό, ήταν αυτό του Πιτόνι, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Πλέον η Ατλέτικο Μινέιρο καλείται να ανατρέψει το σκορ στις 24 Ιουλίου στο «Ιντεπεντένσια» εάν θέλει να κατακτήσει αυτή το τρόπαιο, διαφορετικά η Ολίμπια θα στεφθεί κάτοχος Κόπα Λιμπερταδόρες για 4η φορά στην ιστορία της.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί της Ολίμπια πέταξαν δύο πέτρες στον Ροναλντίνιο την στιγμή που πήγε να εκτελέσει κόρνερ. Μάλιστα η μία πέρασε «ξυστά» από το κεφάλι του βραζιλιάνου άσου και θα μπορούσε να του κάνει μεγάλη ζημιά!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.