Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Άρη και με τη... βούλα ο Τάτος

Στον Άρη και με τη... βούλα ο Τάτος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2013 18:42
Τρίτο παίκτη από τον Ολυμπιακό δανείστηκε ο Άρης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου ως το καλοκαίρι.

Έτσι μετά τους δανεισμούς των Διαμαντάκου και Ζαραδούκα, οι «κίτρινοι» απέκτησαν και τον Τάτο από τους «ερυθρόλευκους», με τον Έλληνα μέσο να φέρεται ότι θα πάρει ως το τέλος της σεζόν 60.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:


«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου. Ο 23χρονος διεθνής μέσος πριν από λίγη ώρα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους διοικούντες στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό.

Ο Ανδρέας Τάτος γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1989 στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου. Έχει ύψος 1.74 και βάρος 71 κιλά.
Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στην Δ’ Εθνική (2004-2005). Την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στην Παναχαϊκή (2 συμμετοχές), ενώ τον Ιανουάριο του 2007 πήγε στο Χαϊδάρι (39 συμμετοχές και 3 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Αθηνών. Στην ομάδα του Περιστερίου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2011 (62 συμμετοχές και 1 γκολ). Η πολύ καλή του παρουσία άνοιξε τον δρόμο για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Όμως επέστρεψε ξανά στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του Πειραιά. Την προηγούμενη σεζόν είχε 31 συμμετοχές και 3 γκολ.

Το περασμένο καλοκαίρι γύρισε στον Ολυμπιακό και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μια συμμετοχή σε παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης (αγωνίστηκε 68 λεπτά).

Τον Αύγουστο του 2011 κλήθηκε στην εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος, ενώ δύο φορές αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος από την διοργανώτρια αρχή.

Ο Ανδρέας Τάτος αναμένεται σήμερα αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Αύριο το πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και θα τεθεί στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.